Syud's Fotopages

By: Syud Peja

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 31-Dec-2008 23:59 Email | Share | | Bookmark
My Shop & My Blog

Disebabkan fp sejak 2 menjak ni terlalu lembabsssss,
semua update akan diletakkan kat my blog..
http://psf77.blogspot.com/

dan kalau nak jamu mata(beli lagi suker) sila lah ke my shop...
http://psf77-shoppe.blogspot.com/
Exclusive Trg Silk ye...
Silalah berkunjung ke situ..

TQ


Wednesday, 31-Dec-2008 04:13 Email | Share | | Bookmark
Jahit Manik

 
 
 
View all 10 photos...

Sape nak tempah sila hubungi saya ye!!! Kompem bergaya!! Ahaks..
Harga berpatutan...
Camne nak tempah??
- YM me at mrs_peja
- Emel ke mrs_peja@yahoo.com
- Leave msg ruangan comment kat bawah entry tu...
- Phone?? akan diberi tru emel..


KOD : PSF-01





KOD : PSF-02



KOD : PSF-03

Leher & Lengan


Leher Baju


Lengan Baju



Sunday, 19-Oct-2008 04:19 Email | Share | | Bookmark
Majlis Sambutan AidilFitri KNSB 2008

Banner
Before majlis - preparation
Posing dulu
View all 27 photos...



Sambutan AidilFitri KNSB 2008.
Tahun ni buat kat opis anak syarikat - WIC.
Sempene naik opis baru gak kot
Acara start dr kul 11 am sampai kul 3pm..
Then kemas n tapau mana2 yg x habes..
X kije mana la hari ni.. mkan je kije nye..
Tahun ni aku kene incharge bhgn makanan.
Kene jd Ketua AJK Makanan.
Muka aku ni mmg muka makanan agaknya..
Bab2 makan no problem.. hehehe..

Team aku tahun ni :
- Syud aka aku lah tu
- Angah
- K ma
- Pie
- Munie
- Shima
- K Na opis KL
- Mira (air)
- Shidah (air)
- Ida (air)

Also big credit ke Roslina yg byk tlg n also ke Sal yg tolong kacau rojok buah hahaha!!
SO layan je la sebhgn gambar kat sini.
Baju aku pun comot giler.. duk dapur katakan kui kui...
Layanzzzzz!!


Wednesday, 1-Oct-2008 03:04 Email | Share | | Bookmark
Raya 2008

Me & Hubby
Family
Pa xde ms ni..
View all 7 photos...

Tahun ni nye theme color - GOLD...
Sampai tersama plak ngan langsir Ma..
xtau plak ma tukar langsir.. alih alih kaler Gold jugak..
Hehehe.. jgn sampai tertuka ngan langsir dah le..





Ok serba siket citer raya tahun ni

RAYA PERTAMA (1 Okt 2008)
Macm biasa, awal pagi sebelum smayang raya kene kumpul umah Pak Long kat Jalan Pusara..
Kene g awl sblm dia ke Istana.. huhuhu ngantuk giler lg
Sb standard ah malam raya kompem tdur lewatnya...
Malam raya biase nye aku akan setel kat umah aku lu mana2 yg patut,
lps siap umah aku baru balik umah Ma
Gi tolong apa yg patut... tahun ni kul 10 mlm br sapa umah Ma..
Balik umah smula dlm kul 1am..
Siap gosok seme baru tdur..
Huhuhu kul 730 nak kene ade mah Pok Long
Pas tu balik umah Ma, acara bermaafan then baru g smayang raya...

Tunggu sedara mara mari beraya then lps Asar baru kuar gi mah sedara mara lak..
Tp tgh hari tu aku g umah Chik jap..
Makan-makan then balik..

Umah yg dikunjungi:
1. Umah Chik, Pasir Panjang
2. Umah Pok Su, Jalan Pusara
3. Umah Ayah Cik Man, Jalan Pusara
4. Umah Cik Dah, Psr Pjg
5. Umah Aku, singgah smayang Maghrib
6. Umah Cik Long.. huhuhu lontong dah habes bila time aku... x sempat mkn sambal bilis...

RAYA KEDUA (2 Okt 2008)
Raya kedua balik Bukit Bading, g ziarah kubur my mum n my brother...
Umah yg sempat pegi:
1. Umah ayah aku la of course
2. Umah Kak Mek aka Mak Teh
3. Umah Moksu
4. Umah Syima kat Tok Randok.. aku bw kuey ke mu eh syima...

RAYA KETIGA (3 Okt 2008)
Hari ni kene balik Chalok plok mah Tok..
Awal pagi lg dah balik..
Dlm kul 9 dah sampai sana..
Sampai sana makan2 then Ma n Pa yg balik semalam dah nak balik Trg smula dah..
So aku pun follow je la..
Sebelum blk g umah :
1. Umah Tok Su
2. Umah Tok Su Atas Bukit

Nak kejar solat Jumaat kat KT.. then sampai terus g umah kakak aku kat Gong Badak..
Gi serbu laksa penang

3. Umah K Ma
4. Umah Farah

RAYA KE 4 (4 Okt 2008)
Wah bestnye hari ni leh rilex kat umah..
Nak tdo puas2..
Tp x le rilex mana pun sb nak kene g beli brg2 utk wat makan-makan esok huhuhu
Kul 11 kua g beli brg2.. Seme kedai kering kontang.. Kat pasar pun byk xde stok..
Petang and malam tu buat apa yg patut
Ish lega dah siap separuh..

RAYA KE 5 (5 Okt 2008)
Makan makan start kul 12pm..
Yer la aku sorang kat dapur xkan nak st pepagi kot.. mati aku kat dapur...
Kul 9 ++Pakcik Nasi Minyak dtg hantar Nasi...
Pagi tu Ma kol B tanya siap x lg sb nak ajak Mak Sor datang makan sebelum dia tolak ke KL..
Aku pun kata ok je la..
Tapi kelam kelibut sekali aku kat dapur..
Sib baik Mok Sor g soping lama..
Kul 12 lebey br dia sampai sekali nge Ma n fmly..
Best Soto aku licinnnnnn finish yillekkk..
Ptg tu kene tambah kuah sepuyuk besar lagi n buat sambal kicap lagi..
Pergh penat gilos esok aku nak rilex puas2..
Mlm tu x sempat kemas, pinggan mangkuk berterabur, terus ZZzzZZZZzZzz
Letis gilos... tp best sb ramai kawan2 yg dtg..
Kene hired bibik ni tahun depan.. aku sorang mmg x mng tgn...
Tp sedey giler.. gambar makanan x sempat amik.. aku bz sesgt layan tetamu, prepare makanan, n serba mak nenek lg lah...
Umah aku kene serbu!!!
MENU : SOTO, NASI MINYAK, PUDING, COLEK BUAH, AIR OREN, KETUPAT, RENDANG

RAYA KE 6 (6 Okt 2008)
Hari ni kene bgn awl basuh puyuk takut pakcik tu dtg awl mr amik..
Awl x awl tgh hr gak aku nge Beey basuh sb tgh2 berkemas..
Sal n Palie kol bitau nak dtg sb semlm ye x dpt dtg..
Aku pun apa lg macam robot la kemas umah..
Makan apa yg ade je la..
Hari ni dapur aku closed!!!

Malam tu g umah Mazlina kat Jln Semarak..
Makan then balik umah makan lagi.. huh mcm ne x gemzz!!

RAYA KE 7 (7 Okt 2008)
Start kije dah... malas nye.. raya x puas lagi..
Ptg tu Beey kol bitau ade member dia dr Paka nak dtg..
Alamak umah aku xde apa ni.. nak masak x sempat dah!!
So penyelesaiannya aku tapau la..
MENU : NASI MINYAK, PIZZA, KEROPOK LEKOR...


RAYA KE 10 (10 Okt 2008)
Hari ni ade yg kol nak g umah lagi.. sib baik hari Jumaat.. (Ayu n Fmly, Sukor n Fmly)
So aku masak cincai je lah....
Tp best....... licinnnnnnnnn jugek!! Ns 7 pot, ayam 2 ekor
MENU : Nasi Ayam Spesel, Rendang n Nasi Himpit, Colek Buah, Air Oren

Pun menyedihkan x sempat amik gambar.. aku wase thn ni lah yg plg x byk gambar..
Sb terlalu sibuk n x sempat nak amik gambar...
I really need bibik during this makan makan time..

So tu je lah citer rya thn ni.. tunggu Raya Celebration kat opis plak 19 Syawal ni..
Aku ketua AJK Mkanan.. muka aku ni mmg muka makanan bakali... hahahha
Tp Alhamdulillah.. Tuhan tu maha kaya..
Kita bagi makan org dgn ikhlas tuhan terus bayar cash...
Insyaallah duit/rezki kita xakan kurang tp akan bertambah...
Alhamdulillah.. Beey u know apa kan??
TQQQQ PA!!!!!


Tuesday, 30-Sep-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Umah Aku

2 seater from L*#eNZ*
Ni view yg latest..
Mana la Plasma tv aku x sampai2 lg ni.. kuang3x
View all 9 photos...

Lama x citer pasal umah...
Ni baru nak updet sb hehehehe nak raya kan..
Umah aku pun nak raya gak..
So ade le siket2 barang yg tambah n rotate situ sini...
So pic will story mory everything key!!
Sekarang dinding plak kene setel sb kosong lagi..
Dah aim cume tunggu duit je ahaks!!
Harap2 tahun ni dapat le bonus..leh le aku soping..


Mana la plasma tv aku x sampai sampai lg ni??? Ahaks




Bunga recycle.. beli vase add ribbon je... jimat wakakaka




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net